حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

بررسی انواع و کاربردهای چربی گیر

چربیگیر

امروزه یکی از مهمترین علت‌های گرفتگی لوله‌ها و چاه‌های فاضلاب شهری، وجود چربی‌های ناشی از فاضلاب صنعتی و خانگی است. چربی‌ها در حالت کلی وزن سنگینی دارند و همین موضوع هم باعث جلوگیری از خروج پساب از لوله‌ها می‌شود. همچنین مشکلات مختلفی را برای سپتیک تانک‌ها و لوله‌های مخصوص به فاضلاب ایجاد می‌کنند. بر همین اساس، لازم است که دستگاه‌های چربی گیر در مخازن فاضلاب قرار داده شود. چربی گیرها، انواع و کاربردهای مختلفی دارند و عملکرد خاص خود را هم ارائه می‌دهند. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم که برای جلوگیری از گرفتگی لوله‌های فاضلاب محل کار و زندگی خود، با انواع چربی گیرها و عملکرد آن‌ها آشنا شوید.

چربی گیر چیست؟

در تمامی فاضلاب‌های خانگی، صنعتی و کارگاهی، آلاینده‌های چربی وجود دارد که ورود آن‌ها به داخل مخازن فاضلاب غیرقابل اجتناب است؛ این مواد چربی وزن بیشتری نسبت به مواد دیگر دارند و به همین دلیل در داخل لوله‌ها ته‌نشین می‌شوند. زمانی که لایه‌های چربی به مدت زیادی در لوله‌ها قرار بگیرند، رسوبات مختلف چربی ایجاد می‌شود و در نهایت راه اصلی لوله‌ها را مسدود می‌کنند.

چربی گیر یکی از سیستم‌های پردازش فاضلاب است که به جدا کردن چربی‌ها، فوم‌ها، روغن‌های گیاهی و حیوانی و همچنین رسوبات سنگین دیگر کمک می‌کند. وظیفه اصلی چربی زداها، از بین بردن مواد شناور روغنی و سنگین در مخازن است. درواقع این محصول، قطعه مهمی است که بر سر لوله خروجی تولید فاضلاب روغنی قرار می‌گیرد و انواع گریس‌ها و چربی‌ها را از آلاینده‌های دیگر جدا می‌کند.

نحوه عملکرد چربی گیر

در حالت کلی لوله‌های فاضلاب خانه و محل کار شما در نهایت به لوله اصلی متصل می‌شوند؛ از همین رو بهترین روش برای از بین بردن چربی‌های موجود در آن‌ها، استفاده از پاک‌کننده تخلیه آنزیمی با آب گرم است. آب گرم باعث شل‌تر شدن چربی‌ها در فاضلاب می‌شود که از طریق چربی گیرها به درون مخزن‌ها ریخته می‌شود. همچنین گیرنده‌های چربی به وسیله خنک کردن آب گرم، عملکرد اصلی خود را ارائه می‌دهند.

وقتی که چربی، روغن و گریس خنک می‌شوند، لایه‌های مختلف آن‌ها با آب جدا می‌شوند. در این صورت چربی‌ها سبک‌تر می‌شوند و روی سطح مخزن به صورت شناور قرار می‌گیرند. در نهایت هم آب خنک شده از سیستم فاضلاب تخلیه می‌شود. با قرارگرفتن چربی‌ها در سطح آب، تله چربی به وسیله چربی گیرها فعال می‌شود و آن‌ها را از بین می‌برد. اما توجه کنید که برای عملکرد بهتر ، باید دستگاه چربی گیر را با پر شدن مخزن به میزان 25 درصد خالی کنید.

همچنین تخلیه چربی‌ها از دستگاه باید به صورت تخصصی و در زمان‌های خاصی مثلا هر 2 تا 4 هفته انجام شود. از طرفی این دستگاه‌ها باید به طور کامل تمیز نگهداری شوند تا حشرات و حیوانات موذی روی آن‌ها قرار نگیرند.

اهمیت نصب و استفاده از چربی گیر

بسیاری از افراد فکر می‌کنند که نصب کردن چربی گیر در سینک آشپزخانه، تنها برای رستوران‌ها و مراکز بزرگ است؛ در حالی که حتی در خانه‌ها هم باید از این دستگاه‌ها استفاده شود. با نصب چربی گیرها خیال خود را از بابت مسائل مختلفی راحت می‌کنید که شاید توجهی نسبت به آن نداشته‌اید. بر همین اساس، در ادامه موارد مهم در خصوص اهمیت نصب و استفاده از چربی گیر را ارائه می‌دهیم:

آسیب به لوله‌ها و در نهایت سپتیک تانک‌های شهری

ضایعات چربی، قابلیت انباشته شدن دارند؛ از همین رو اگر در زمان مناسبی اقدام به تخلیه آن‌ها نکنید، در طول زمان به سیستم تخلیه آب و فاضلاب آسیب وارد می‌شود. به این صورت که چربی‌ها در لوله‌ها جمع می‌شوند و آن‌ها را مسدود می‌کنند.

چربی گیر صنعتی

از بین بردن باکتری ها و سموم

یکی از مهمترین مکان‌ها برای رشد باکتری‌های مضر و سموم مختلف، باقی‌مانده غذاها و ضایعات چربی است. زمانی که رشد این باکتری‌ها شدت پیدا کند، به سلامت انسان‌ها و جانداران دیگر هم آسیب وارد می‌شود.

از طرفی جدای از این، چربی‌های باقی‌مانده بوی نامطبوعی را ایجاد می‌کنند و اگر با آب مخلوط شوند، تبدیل به اسید سولفوریک می‌شوند. این اسید به شدت خطرناک است و خطر مرگ را هم به دنبال دارد. با استفاده از چربی گیرها می‌توانید مانع از رشد و ترکیب باکتری‌ها با آب شوید.

آسیب به محیط زیست

اگر چربی‌های ناشی از فاضلاب رستوران یا حتی خانه شما خیلی زیاد باشد، می‌تواند لوله‌های فاضلاب شهری را هم مسدود کند و آسیب جدی به محیط زیست وارد کنند. در صورتی که نشت گریس و چربی به اطراف ساختمان اتفاق بیفتد، مشکلات مختلفی از جمله آلودگی خاک، بوی بد، اختلال آبراهه‌های شهری، آسیب به حیات وحش، آسیب به پوشش گیاهی، رشد حشرات موذی و آفت‌ها و بر هم زدن تعادل اکوسیستم را ایجاد می‌کند. بنابراین لازم است که با نصب چربی گیر، مانع از ورود روغن و گریس به داخل محیط‌زیست شوید.

نقض قوانین بهداشتی و عواقب بد آن برای تجارت

اگر شما رستوران داشته باشید یا در حالت کلی خدمات غذایی ارائه دهید، بیشتر باید به استفاده از چربی گیر توجه کنید؛ چرا که بازرسان در طول بررسی‌های خود، متوجه این موضوع می‌شوند که چربی‌های ناشی از این رستوران باعث مسدود شدن لوله‌های فاضلاب شهری شده است. از طرفی زمانی که بوی بدی رستوران شما را پر کند، مشتریان دیگر این مکان را برای خوردن غذا انتخاب نمی‌کنند.

استفاده از چربی گیر در چه مکان‌هایی ضروری است؟

در حالت کلی تمامی مکان‌هایی که در آن غذای گرم سرو می‌شود و به سیستم فاضلاب اصلی متصل شده است، باید از چربی گیر استفاده کنند. این دستگاه‌، چربی‌ها و روغن‌های موجود در لوله‌ها را جدا می‌کنند و در نهایت مانع از گرفتگی لوله‌ها می‌شوند. بنابراین در مکان‌های مختلفی از جمله آشپزخانه‌های صنعتی، بیمارستان، اداره، خوابگاه، کارخانه، هتل، شیرینی‌پزی  و مکان‌های ارائه‌کننده خدمات غذایی باید چربی گیر استفاده شود. اما با این وجود، دو مورد از انواع چربی گیر را متناسب با محل‌های خاص آن در ادامه معرفی می‌کنیم:

چربی گیر رستوران

قطعا یکی از مهمترین مراکز تولیدکننده چربی‌های مختلف ناشی از موادغذایی، رستوران‌ها و مغازه‌های فست فودی است. در آشپزخانه‌های صنعتی ظروف چرب زیادی شستشو می‌شوند و حتی باقی‌مانده روغن‌های چندبار استفاده شده هم در فاضلاب‌ها ریخته می‌شوند. همین موضوع هم باعث ورود چربی‌ها و روغن‌ها به داخل لوله‌های فاضلاب می‌شوند. بنابراین لازم است که در فاضلاب رستوران‌ها و آشپزخانه‌های صنعتی، از چربی گیر آشپزخانه استفاده شود.

چربی گیر رستوران به صورت منبع جداگانه، در زیر سینک آشپزخانه نصب می‌شود. فاضلاب آشپزخانه‌ها بعد از ورود به لوله‌ها، درون سبد مخصوص به زباله گیر قرار می‌گیرند و ذرات درشت آن جدا می‌شود. همچنین با وجود رد شدن آهسته فاضلاب از این صافی‌ها، روغن و گریس هم درون سبد باقی می‌ماند و در نهایت آب از دستگاه خارج می‌شود. سبدهای جداکننده چربی گیر صنعتی هم به صورت منظم تخلیه می‌شوند.

چربی گیر فاضلاب

جدای از فاضلاب آشپزخانه، بخش عمده‌ای از چربی‌ها هم در لوله‌های دیگر منتهی به فاضلاب قرار دارد و در نهایت به سپتیک تانک‌های شهری وارد می‌شود. چربی گیرهای مخصوص به فاضلاب، با جنس‌های مختلفی ساخته می‌شوند و بین فاضلاب خروجی سینک و لوله‌های فاضلاب قرار داده می‌شود.

در این دستگاه‌ها مواد درشت‌تر مانند پوسته‌های مواد غذایی و زباله‌های دیگر جدا می‌شود و باکتری‌ها هم حذف می‌شوند. همچنین برای جداکردن چربی‌ها و روغن‌ها از دستگاه‌های چربی گیر فاضلاب، از روش ثقلی استفاده می‌شود. به این صورت که با وجود سبک وزن بودن چربی‌ها در فاضلاب شهری، روی فاضلاب شناور می‌مانند و بعد از ساکن شدن، جدا می‌شوند.

انواع چربی گیر

انواع چربی گیرها با توجه به نوع کاربرد آن‌ها، از جنس‌های مختلفی ساخته می‌شوند که هر کدام، ویژگی‌های خاص خود را دارند و به منظور خاصی هم استفاده می‌شوند؛ از همین رو در ادامه انواع چربی گیر صنعتی را بر اساس نوع جنس بدنه آن‌ها معرفی می‌کنیم:

چربی گیر فایبرگالس

چربی گیرهای فایبرگلاس به‌عنوان جایگزین مناسبی برای مدل بتنی است؛ چرا که دربرابر خوردگی مقاومت خوبی دارد و دردسرهای شما را برای نصب هم کاهش می‌دهد. همچنین جنس بدنه آن بسیار محکم است و به‌صورت کاملا استاندارد قطرات روغن را از بین می‌برد. البته توجه کنید که این مدل از دستگاه باید به درستی نصب شوند و درغیراین‌صورت، دچار ترک و نشت می‌شوند. دستگاه‌های فایبرگلاس با ظرفیت‌های مختلفی از جمله 0.5 تا 50 متر مکعب تولید می‌شوند و عمر طولانی دارند.

مزایای چربی گیر فایبرگلاس

  • حمل‌ونقل و نصب آسان
  • مقاومت در برابر گرما
  • مقاومت در برابر زنگ‌زدگی
  • مقاوم در برابر خوردگی و اشعه UV
  • وزن سبک‌تر نسبت به چربی گیر بتنی

معایب چربی گیر فایبرگلاس

  • چربیگیر های فایبرگلاس دارای معایب نبوده و بهترین گزینه چربیگیری میباشند

چربی گیر رستوران

توجه داشته باشید که چربی گیرهای فایبرگلاس با توجه به نوع کاربرد آن‌ها، در چند دسته زیر قرار می‌گیرند که هر کدام از آن‌ها را معرفی می‌کنیم:

  • چربی گیر زیرسینکی: ساده‌ترین مدل چربی گیرهای فایبرگلاس، با عنوان زیر سینکی تولید می‌شوند. این دستگاه‌ها برای کافی شاپ‌ها، منازل و محل‌های کوچک مناسب هستند و ظرفیت زیادی ندارند. به همین دلیل به راحتی در زیر سینک قرار می‌گیرند. از طرفی خرید آن‌ها از نظر اقتصادی هم مقرون‌به‌صرفه‌تر است و نسبت به کارایی آن، کاملا مناسب است
  • چربی گیر مدوالر: چربی گیرهای مدوالر ابعاد و ظرفیت‌های بزرگی دارند و برای نصب آن‌ها باید قطعات متناسب با ابعاد در محل مونتاژ و نصب شوند. همچنین به دلیل این که قطعات آن جداگانه نصب می‌شوند، امکان تعمیر دستگاه آسان‌تر است. از طرفی برای از بین بردن چربی‌ها، سبد آشغالگیر برای آن‌ها وجود دارد. چربی گیرهای مدوالر بیشتر در کارخانه‌های بزرگ، کارواش‌های ماشین سنگین، صنایع فولاد و از این قبیل مکان‌ها کاربرد دارد
  • چربی گیر فایبرگالس دفنی: چربی گیرهای دفنی برای مکان‌هایی که میزان چربی زیادی وجود دارد، بیشتر کاربرد دارد. این مدل از چربی گیرها که با عنوان چربی گیر رستورانی هم شناخته می‌شوند، با ظرفیت‌های مختلف بین 0.5 تا 10 متر مکعب تولید می‌شوند و در رستوران‌ها و مراکز خدمات غذایی کاربرد بیشتری دارند

چربی گیر پلی اتیلنی

یکی از انواع چربی گیر، با جنس پلی اتیلنی تولید می‌شود. این روغن گیرها به عنوان تصفیه‌کننده اولیه روغن‌ها کاربرد دارند و در زیر سینک ظرفشویی نصب می‌شوند. همچنین شکل و اندازه آن‌ها هم تاثیر زیادی بر مکان‌های نصب آن‌ها دارد؛ به طوری که اگر اندازه چربی گیر خیلی بزرگ باشد، به صورت زیر زمینی هم قرار می‌گیرد. ان دستگاه‌ها از پلاستیک بسیار مستحکم ساخته می‌شوند و روغن‌ها را روی سطح آب قرار می‌دهند. همچنین به دلیل داشتن ظرفیت‌های بین 3 تا 85 متر مکعب، برای مصارف مختلف قابل استفاده است.

مزایای چربی گیر پلی اتیلنی

  • قابلیت حذف و ته‌نشینی ذرات سنگین در فاضلاب
  • مقاومت زیاد در برابر شرایط‌های محیطی مختلف و خوردگی
  • عدم نشت آلودگی به بیرون از مخزن
  • مقاومت کافی در برابر فشار
  • نصب و جابه‌جایی آسان
  • امکان تخلیه چربی و لجن آسان با وجود دریچه‌های بازدید و تخلیه مختلف
  • عدم نیاز به محیط خاص برای قرار دادن دستگاه

معایب چربی گیر پلی اتیلنی

  • امکان چسبیدن ذرات چربی به مخزن
  • عدم داشتن سبد آشغالگیر برای ذرات بزرگ‌تر
  • بالا بودن قیمت آن نسبت به برخی از مدل‌های دیگر

چربی گیر بتنی

چربی گیرهای بتنی در واقع سیستم‌های مکانیکی هستند که چربی‌ها و روغن‌ها را از آب فاضلاب جمع می‌کنند. این دستگاه‌ها جزو قدیمی‌ترین جنس از این محصولات هستند که پساب آشپزخانه‌های صنعتی را از چربی‌ها جدا می‌کنند. همچنین جنس این چربی گیرها از مواد بتمی و سیمان است و در زیر زمین قرار می‌گیرد.

مزایای چربی گیر بتنی

  • استحکام و ماندگاری زیاد
  • مقاومت در برابر خوردگی و شرایط زیست محیطی مختلف
  • مقرون‌به‌صرفه بودن قیمت چربی گیر بتنی
  • تعمیرات و نگهداری آسان

 معایب چربی گیر بتنی

  • نصب پیچیده و مشکل
  • میزان کارایی کمتر نسبت به مدل‌های دیگر
  • مقاومت کم در برابر خوردگی
  • امکان نشت
  • نظافت سخت

چربی گیر استیل (فلزی)

چربی‌گیرهای فلزی یا همان استیل به‌عنوان چربی‌گیر غیرفعال شناخته می‌شوند؛ چرا که برای جداکردن چربی از فاضلاب، نیاز به نیروی جاذبه دارند. به‌این‌صورت که با ورود فاضلاب به این مخزن‌ها، آب خنک می‌شود و روغن‌ها به‌صورت جامد روی آن قرار می‌گیرد.

البته ممکن است که برای تمیز کردن آن‌ها دچار مشکل شوید؛ چرا که امکان برداشتن تله‌های چربی، تنها با برداشتن درب آن وجود دارد. جنس استیل موجود در این دستگاه‌ها دوام و مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارد.

مزایای چربی گیر استیل

  • کیفیت بالای بدنه
  • مقاوم در برابر خوردگی
  • عمر طولانی مدت
  • ظرفیت بالا
  • عدم نشت چربی‌ها
  • مقاومت در برابر فشار و خوردگی

معایب چربی گیر استیل

  • جابه‌جایی سخت به دلیل وزن بالا
  • امکان خراش‌خوردگی
  • نظافت سخت

چربی گیر کامپوزیت

چربی گیرهای کامپوزیت از مواد کامپوزیتی مختلف از جمله شیشه پلی استر تقویت شده با الیافت شیشه و پلی اتیلن با چگالی بالا ساخته شده است. این دستگاه‌ها در انواع رستوران‌ها، هتل‌ها و صنایع غذایی مختلف کاربرد دارد؛ اما ظرفیت آن‌ها نسبت به مدل‌های دیگر محدودتر است.

مزایای چربی گیر کامپوزیتی

  • نصب آسان و عدم نیاز به نگهداری و تعمیرات
  • قابلیت نظافت آسان
  • مقاومت در برابر اشعه UV
  • مقاومت در برابر اسید
  • عدم انتشار بوی نامطبوع

معایب چربی گیر کامپوزیتی

  • هزینه بالای خرید
  • ظرفیت محدود دستگاه
  • نصب سخت و نیاز به نیروی ماهر

نحوه تمیز کردن چربی گیر

تمیزکردن چربی‌گیرها یکی از مهمترین اقداماتی است که باید به صورت مداوم آن را انجام دهید؛ چرا که اگر منجر به گرفتگی لوله‌ها شود، امکان پاک‌کردن آن سخت‌تر می‌شود. البته نحوه تمیرکردن دستگاه هم اهمیت زیادی دارد؛ از همین رو در ادامه روش صحیح آن را معرفی می‌کنیم:

  • ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی را خاموش کنید و منتظر خنک‌شدن آب درون مخزن باشید
  • درب مخزن را بردارید و درصورتی‌که واشرهای آن آسیب‌دیده است، به سرعت تعمیرات را انجام دهید
  • قسمت خالی مخزن را به کمک دستمال مخصوص یا جاروبرقی پاک کنید و کناره ها و زیر درب را هم با گریس و مواد پاک‌کننده پاک کنید.
  • قطعات بزرگ زباله را که در دستگاه گیر کرده‌اند، به کمک سبدهای آشغالگیر جدا کنید
  • چربی‌ها و زباله‌ها را تخلیه کنید و تمامی قسمت‌ها را با آب داغ و صابون کاملا شستشو دهید و در نهایت آبکشی کنید
  • اگر آب از لوله‌های دستگاه تخلیه نشود، امکان گرفتکی آن وجود دارد؛ در این صورت حتما با لوله کش تماس بگیرید
  • اجزای چربی‌گیر را دوباره درون آن قرار دهید و چربی‌های تخلیه شده را دور بریزید. برای این کار هم بهتر است منتظر سفت‌شدن چربی‌ها باشید و در نهایت، داخل کیسه زباله قرار دهید

چربی گیر

محاسبه ظرفیت چربی گیر

یکی از موارد مهم برای خرید چربی‌گیر، ظرفیت آن است. بسیاری از افراد نمی‌دانند که چه ظرفیتی از دستگاه‌ها را تهیه کنند. در حالت کلی اندازه چربی‌گیر با توجه به مواد مختلفی از جمله اندازه آشپزخانه و میزان تولید مواد غذایی تعیین می‌شود.

طبیعتا هرچه آشپزخانه بزرگتر باشد، ظرفیت بزرگتری از چربی‌گیر را هم لازم دارد. برای مصارف خانگی و آشپزخانه‌های کوچک‌تر، چربی‌گیرهایی با 35 تا 40 لیتر مناسب است؛ اما اگر آشپزخانه بزرگ‌تری دارید، بهتر است که ظرفیت‌ها بیشتر آن را تهیه کنید.

برای محاسبه ظرفیت چربی‌گیر باید حداکثر تعداد غذای سروشده را در عدد 4.75 ضرب کنید. با این کار می‌توانید ظرفیت دستگاه را بر اساس لیتر به دست بیاورید. البته توجه کنید که برای دستگاه‌های فایبرگلاس، بهتر است که عدد به دست آمده را بر 2 تقسیم کنید.

عوامل موثر بر کاهش ظرفیت چربی گیر

با توجه به این که اندازه چربی گیرها باید متناسب با مصرف مواد غذایی و همچنین اندازه لوله‌های ساختمان باشد، خیلی مهم است که به جای خرید دستگاه‌هایی با ظرفیت خیلی بالاتر از حد معمول، به دنبال دستگاه‌های متناسب با نیاز خود باشید.

 از طرفی دقت کنید که دستگاه‌هایی با ظرفیت کوچک‌تر از حد نیاز هم اصلا پیشنهاد نمی‌شود؛ چرا که تمامی چربی‌ها را در خود جای نمی‌دهد و مشکلات مختلفی را به دنبال دارد. در حالت کلی عوامل مختلفی بر کاهش ظرفیت چربی گیرها تاثیرگذار هستند. مثلا غذاهای فست‌فودی به دلیل این که ظرف کمتری برای سرو نیاز دارند، به کمتر پرشدن مخزن کمک می‌کنند.

همچنین اگر از ماشین ظرفشویی‌های صنعتی هم استفاده نکنید، حجم کمتری از دستگاه را نیاز دارید؛ چرا که این ماشین‌ها تخلیه آب را به صورت یکباره انجام می‌دهند. از طرفی یکی دیگر از این عوامل، بیرون‌بر بودن غذا است. زمانی که شما غذا را به‌طورکامل در خارج از رستوران سرو کنید، قطعا میزان چربی کمتری را وارد چربی‌گیر می‌کنید.

عوامل موثر بر تعیین قیمت چربی گیر

چربی‌گیرها به علت داشتن ویژگی‌های خاص برای ازبین‌بردن روغن‌ها و چربی‌های دیگر، قیمت قابل توجهی دارند؛ اما باید بدانید که اگر کیفیت مناسب آن را تهیه نکنید، هزینه تعمیر و نگهداری آن بیشتر از قیمت اولیه می‌شود. البته قیمت دستگاه‌های چربی‌گیر براساس موارد خاصی تعیین می‌شوند که در ادامه هر کدام را بررسی می‌کنیم:

  • ظرفیت: یکی از مهمترین موارد تاثیرگذار بر قیمت، ظرفیت دستگاه‌های چربی‌گیر است. طبیعتا هرچه ابعاد و حجم آن بزرگتر می‌شود، قیمت هم افزایش پیدا می‌کند
  • جنس: مواد به‌کاررفته در ساخت چربی‌گیر هم در قیمت آن تاثیر می‌گذارد. مثلا قیمت چربی‌گیرهای بتنی، بیشتر از نوع پلاستیکی آن است
  • نحوه نصب: هر کدام از چربی‌گیرهای روی زمین و زیرزمینی به صورت خاصی نصب می‌شوند؛ از همین رو هزینه آن‌ها متفاوت‌تر است
  • تولیدکننده: طبیعتا چربی‌گیرهایی که برندهای مطرح و باکیفیت تولید می‌کنند، قیمت بیشتری نسبت به تولیدکنندگان معمولی دارند

با این وجود اگر می‌خواهید اطلاعات کلی درباره قیمت انواع چربی گیر به دست بیاورید، میتوانید با کارشناسان وبسایت کمپ کروپ ارتباط برقرار کنید.

 البته برای اطلاعات بیشتر، جدول زیر به شما در شناخت ویژگی‌ها و قیمت انواع چربی‌گیرها کمک می‌کند:

نوع مدل

ابعاد( سانتی متر)

ظرفیت

ضخامت بدنه

قیمت

FSC30

55*35*48

30 لیتر

1 اینچ

تماس بگیرید

FSC120

55*55*100

120 لیتر

1 اینچ

تماس بگیرید

Ngp-3

طول 265 سانتی متر

3 متر مکعب

1200 میلی متر

تماس بگیرید

NGF-1.5

105*150*100

1.5 متر مکعب

5 میلی متر

تماس بگیرید

NGF 8

135*150*400

8 متر مکعب

7 میلی متر

تماس بگیرید

NGF 0.5

100*75*75

0.5 متر مکعب

5 میلی متر

تماس بگیرید

NGF 2

105*100*200

2 متر مکعب

5 میلی متر

تماس بگیرید

جمع‌بندی

با توجه به این که ورود چربی‌ها و روغن‌های موادغذایی به سپتیک تانک‌ها باعث گرفتگی لوله‌های فاضلاب می‌شود، بهتر است که تمامی افراد در خانه‌ها، رستوران‌ها و مراکز غذایی مختلف، دستگاه‌های چربی گیر را استفاده کنند.

 البته توجه کنید که کیفیت مخزن چربی‌گیر هم تاثیر زیادی بر میزان از بین بردن روغن‌ها دارد؛ بنابراین اگر می‌خواهید بهترین کیفیت مخزن را متناسب با مصرف خود خرید کنید، می‌توانید از محصولات موجود در وبسایت کمپ کروپ دیدن کنید. این مجموعه تمام تمرکز خود را برای تولید انواع تجهیزات مربوط به تصفیه فاضلاب به کار گرفته است و قطعا بهترین محصول متناسب با نیاز شما را پیشنهاد می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت به‌روز این محصول، به دلیل تغییرات و نوسانات ارز، حتما با کارشناسان ما تماس بگیرید.

سوالات متداول

چربی گیرها از چه جنسی ساخته می‌شوند؟

انواع چربی‌گیرها از جنس های مختلفی از جمله بتنی، فایبرگلاس، پلی اتیلنی، استیل و کامپوزیتی ساخته می‌شوند.

قدیمی‌ترین انواع چربی گیرها کدام است؟

چربی‌گیرهای بتنی، قدیمی‌تر از تمامی مدل‌های دیگر هستند و قیمت آن‌‎ها هم مناسب‌تر است.

متداول‌ترین نوع چربی گیر کدام است؟

در حال حاضر از چربی‌گیرهای پلی اتیلنی بیشتر در مکان‌های مختلف استفاده می‌شود.